SuneKos

Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? Beandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet, behandlingen utförs i två steg. Därefter krävs en påfyllnadsbehandling med ungefär sex månaders mellanrum.

Sunekos består av en blandning av hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin.

SUNEKOS PERFORMA är en ny patenterad formula som förstärker huden speciellt runt ögonen men även tunna linjer utefter kinder och ovan överläppen.

VANLIGA FRÅGOR

Kan alla behandlas med SuneKos?
Nej, inte personer under 18 år samt personer som är gravida, ammande eller som har sår/inflammation i området som ska behandlas, tex herpes.


När ser jag resultat av behandlingen?
Många upplever att de kan se resultat direkt efter första behandlingen vilket beror på att man tillför fukt till huden vilket ger ökad lyster och volym. Det slutgiltiga resultatet ser man dock först ca en månad efter andra behandlingen.


Finns det några risker eller biverkningar med SuneKos?
Hyaluronsyra fillers är idag en säker och beprövad produkt med väldigt få och sällsynta biverkningar. De vanligast förekommande som är relaterade till själva injektionen är lätt rodnad/svullnad, ömhet och blåmärken. Biverkningarna är oftast lindriga och avtar inom ett par dagar och ingen åtgärd krävs. Som vid alla injektioner finns även en liten infektionsrisk. Vid misstänkt biverkan ska du alltid kontakta din behandlare för bedömning.


Kan man träna som vanligt efter en SuneKos behandling?
Man bör avvakta träning 48–72 timmar för att undvika risk för ökad svullnad pga. ökad cirkulation.


Kan man göra en behandling med SuneKos om jag
gjort fillers/skinboosters i samma område tidigare?
Ja det kan man, dock skall du alltid upplysa din behandlare om detta samt vilken produkt du fått så denna kan göra en individuell bedömning.